Mórahalom – Homokország fővárosa

Mórahalom, ez a kedves kisváros, nagy szeretettel várja vendégeit. Városunk és a környező települések bővelkednek látnivalókban. Természetvédelmi területek, természettudományos gyűjtemények, emlékhelyek, kiállítóhelyek, múzeumok, mintagazdaságok őrzik a régmúlt idők emlékeit.

A szabadidős programlehetőségek közül messze kiemelkedik a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. Nyáron 21 medence áll a vendégek rendelkezésére, a téli hónapokban pedig 16 medencét (14 fedett és 2 szabadtéri medence) használhatnak. A szaunapark 11 egységgel és rendszeresen megrendezett szaunaszeánszokkal nyújt felüdülést. A fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel, 15.000 m2-es parkosított zöldfelületével nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, valamint a sportolni vágyok igényeit is maximálisan kielégíti.

A településen ma már megtalálható mindaz, amivel egy igazi fürdővárosnak rendelkeznie kell: nagyhatású gyógyhatású termálvíz, színvonalas gyógyászati-, és wellness kezelések, kényelmes szálláshelyek, ízletes ételek és homoki borok, színes kulturális rendezvények és számos élményt nyújtó látványosság a környéken.