Nap mint nap azon dolgozunk, hogy az Oázis Apartmanokban vendégeink megtalálják a térség legjobb apartmanját, ahol a tisztaság, a kényelem és a praktikum találkozik a vendégszeretettel és a nyugalommal. 

Szegedtől 20 km-re, Mórahalom központjában, kellemes kisvárosi hangulatban várjuk Önt az Oázis Apartmanokban. A csöndes, de központi fekvésű utca közel esik a mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdő bejáratához. Apartmanunk kedvező helyszínt jelent hosszabb vagy rövidebb mórahalmi nyaralásának, legyen az az év bármely időszakában.

  • Az OázisResidence” egy jól felszerelt, teraszos apartman, valódi lakosztály, maximum 3 fő részére.

  • Az Oázis „Mini” stúdió jellegével egy igazi kis kétszemélyes kuckó, de minden kényelmet magában hordoz, amit a többi Oázis-társa is. Közös dohányzóterasz tartozik hozzá.

  • Az Oázis „Sunny” egy tágas, családi apartman 4 fő részre, nagy terasszal és hangulatos berendezéssel.

  • Az Oázis “Funny” 2 személyes, földszintes apartman, saját terasszal, és egy kis mosolyt keltő motívummal
  • Az Oázis “Sky1” közelebb az éghez, a tetőtérben helyezkedik el. Mérete és kialakítása miatt inkább fiataloknak ajánljuk. 2 személy pihenhet benne, közös dohányzóterasz tartozik hozzá.
  • Az Oázis “Sky2”-ben látványos megoldásokkal került kialakításra a 4 főt befogadó tér, barátságos és vonzó berendezés várja a nyaralókat. Közös dohányzóterasz tartozik hozzá.

Mind a 6 apartmanban felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, klíma, LED TV és praktikus megoldások szolgálják a vendégek kényelmét. Nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak hasznos lehetőség, hogy az Oázis “Sunny” és az Oázis “Mini” összenyitható, melyben összesen tehát maximum 6 fő foglalhat szállást, két külön szobában, de mégis közösen.

Mórahalom szívében, közel a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőhöz méltán nyertük el 2014-ben és 2015-ben a booking.com kiválóság díját.

 

Kérésre bármelyik apartmanban gyerekágyat biztosítunk.

Az apartman-együttes recepciója a Mórahalom, József Attila 1. sz. alatt található.